PROMO enkel op Banaan en Aardbei


Heb je de wens om in gewicht, spiermassa en volume toe te nemen, dan is Turbo Mass Gainer het ideale
supplement.

Koolhydraten leveren energie
In het lichaam worden koolhydraten als glycogeen opgeslagen in de lever en in de spieren, waar het wordt gebruikt als gemakkelijk aanspreekbare energie-voorraad.
Wetenschappelijke studies tonen aan dat een voeding met veel koolhydraten de opslag van glycogeen in lever en spieren kan verhogen. Hierdoor kan de prestatie en de duur van de inspanning verbeteren.

Turbo Mass Gainer bevat 3 verschillende vormen van koolhydraten die samen zorgen voor een constante energielevering op korte, middellange en lange termijn.

Dextrose en fructose zijn enkelvoudige koolhydraten die snel opgenomen worden door het lichaam (fructose iets langzamer dan dextrose) en op korte termijn energie leveren.
Maltodextrine behoort tot de groep van de complexe koolhydraten, maar wordt in het verteringskanaal sneller afgebroken dan de complexe koolhydraten uit onze voeding (zetmeel zoals rijst, pasta en aardappelen) en is daarom voor sporters een ideale energiebron op middellange en lange termijn.

Eiwitten resulteren in spiermassa-opbouw
Turbo Mass Gainer bevat 5 soorten eiwitten zodat het lichaam alle noodzakelijke aminozuren voor een optimaal herstel van de spieren krijgt.

Wei-eiwitten zijn werkzaam op korte termijn. Bij inname voorzien ze het lichaam onmiddellijk van aminozuren voor spiergroei. Wei-witten zijn ideaal bij het ontbijt en onmiddellijk na de training omdat ze bestaan uit korte eiwitketens en zeer snel worden opgenomen, soms al binnen de 10 minuten.
Calcium caseïnaat en ei-albumine daarentegen wordt veel langzamer verteerd zodat er een constante aminozuurafgifte in de bloedstroom aanwezig is.
Het aminozuren spectrum van ei-albumine lijkt erg op dat van onze spieren. Het is aan te raden om deze eiwitten ook te nuttigen ‘s avonds zodat ze tijdens de nacht nog lang kunnen doorwerken om de spieren te herstellen.
Isolaat wordt aanzien als de puurste vorm met hoogste biologische waarde. Deze proteïne wordt sneller opgenomen dan andere eiwitten, wat zorgt voor een maximale eiwitsynthese (anabolisme).
Isolaat bevat haast geen vet of lactose en is de beste eiwitbron ter ondersteuning van de opbouw van vetvrije spiermassa.
Turbo Mass gainer bevat eveneens wei-eiwit hydrolisaat. Doordat het melkeiwit al gereduceerd is, is dit het beste product voor mensen met een melkeiwit allergie. Hydrolisaten bevatten een zeer hoogwaardig aminozuurprofiel wat zorgt voor een snelle afgifte aminozuren in bloed voor herstel na training. Bevat weinig vetten en heeft een uitermate laag lactose gehalte.

L-Glutamine:
Het is een semi-essentieel aminozuur dat een sleutelrol speelt in het anabolisme van eiwitten in het menselijk lichaam. L-glutamine is hét aminozuur voor spiergroei, herstel en celopbouw. De peptide vorm zorgt ervoor dat de glutamine’s beter geassimileerd worden door het lichaam.

Kre-Alkalyn ®:
Kre-Alkalyn ® zal je alle voordelen van creatine bieden zonder de neveneffecten! Geen opgeblazen gevoel meer, geen vochtretentie en krampen worden geëlimineerd.
Het laat je toe om intenser te sporten en nadien je spieren te beschermen tegen overvloedige melkzuurophoping gedurende de training of de wedstrijd.
Kre-Alkalyn® is gebufferd met een alkaline die een pH-waarde heeft van meer dan 12.0 waardoor het perfect stabiel blijft in water, fruitsap of in een normale vloeistof. Hierdoor kunnen we ook verzekeren dat dit supplement integraal het maagsysteem passeert en de bloedbaan ingaat om nadien naar de spieren te worden getransporteerd met als resultaat: een verhoogde opname en beschikbaarheid.

De specifieke samenstelling van de koolhydraten zorgt voor een aangepaste insulinereactie en levert voldoende energie om de volledige training optimaal af te werken.

De gecombineerde eiwitten leveren efficiënte bouwstenen, terwijl Kre-Alkalyn® creatine monohydraat en glutamine peptide zorgen dat deze bouwstenen maximaal benut kunnen worden.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Performance - Turbo Mass Gainer (3000 g)

  • Merk: Performance
  • Model:
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 48,20€


Beschikbare opties:


0 beoordeling(en) / Geef beoordeling

0.00 van 5 sterren