Kre-Alkalyn ® Xtreme is de volgende stap in "cell voluminatie" door het gebruik te maken van een nieuw uniek creatine opname systeem.

Dit gepatenteerd ingrediënt is gebufferd en voorkomt de omvorming tot creatinine alvorens het de spier bereikt. Indien creatine monohydraat wordt opgelost in een vloeistof (water, fruitsap,...) wordt er een gedeelte omgevormd tot het toxische creatinine.

Gebufferde Kre-Alkalyn® Xtreme daarentegen zorgt voor een verhoogde opname en beschikbaarheid. Neven-effecten zoals opgeblazen gevoel, vochtretentie, krampen worden geëlimineerd. Dit heeft tevens als gevolg dat je meer resultaat mag verwachten met een kleinere inname.

Kre-Alkalyn® Xtreme laat je toe om intensiever te sporten en nadien je spieren extra te beschermen tegen overvloedige melkzuurophoping gedurende de training of wedstrijd. Het procédé waarmee het ingrediënt gebufferd wordt laat toe om harder en langer te trainen. En intensiever sporten wil zeggen: "meer resultaat".

Creatine is één van de meest gevraagde supplementen van de laatste jaren. Kre-Alkalyn® Xtreme zorgt er voor dat de hedendaagse atleet de lat zeker een stukje hoger kan leggen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Performance - Kre-Alkalyn ® Xtreme

  • Model:
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 29,90€


0 beoordeling(en) / Geef beoordeling

0.00 van 5 sterren