• First Class Nutrition - Kre Alkalyn Pure

Langer en zwaarder trainen met Kre-Alkalyn


Kre-alkalyn®  is een pH-correcte creatine. Creatine verbetert de fysieke prestaties tijdens een reeks van opeenvolgende zeer intense oefeningen van korte duur. De verzuring wordt uitgesteld waardoor je langer en zwaarder kan doortrainen.

De “normale” creatine supplementen kennen bijwerkingen die vervelend kunnen zijn. We hebben het dan over krampen, diarree en het vasthouden van vocht. Veel van die bijwerkingen komen helemaal niet door de creatine zelf maar de omzetting van creatine naar de toxische stof creatinine. Het lichaam wil deze toxische stof natuurlijk verwijderen en reageert door het onttrekken van vocht uit de spieren en het darmstelsel.

Kre-alkalyn verandert niet in creatinine. Dit heeft te maken met de pH-waarde van de vloeistof waar creatine in oplost. Een vloeistof met een lage pH-waarde zal creatine veel sneller worden omgezet naar creatinine dan een vloeistof met een hoge pH-waarde. Opmerkelijk is het feit dat, eens de pH-waarde van 7.0 overschreden is, de omvorming naar creatinine vertraagt en vanaf 12.0 zelfs volledig stopt.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

First Class Nutrition - Kre Alkalyn Pure

  • Model:
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 26,95€


0 beoordeling(en) / Geef beoordeling

0.00 van 5 sterren


Tags: kre alka, creatine, kre-alkalyn, spieropbouw, kracht