Wegens de drukte door het corona virus is het mogelijk dat de levering van uw bestelling 3 – 8 werkdagen langer duurt dan gebruikelijk via B-post. Bij dringende vragen kan u ons bereiken per mail info@top-sport.be of tel 011 23 15 15. De fysieke winkel is gesloten tot 12 mei maar onlinebestellingen kunnen wel nog afgehaald worden op afspraak.

De vingergroeven geven een extra stevige grip en hebben tot nut dat de kobutan niet zo vlug uit je hand gaat weg slippen

De maatschappij verhard. Agressie neemt toe.
Natuurlijk zijn de rechterlijke macht en de politie niet altijd in staat om ons à la minute te beschermen tegen geweld en lichamelijke aanvallen.

Wij zijn gebaat bij eigen weerbaarheid. Fysiek duidelijk kunnen maken dat Nee ook echt néé betekent. De Kobutan is een handzaam stukje gereedschap om je weerbaarheid te vergroten.
Met het kleine metalen staafje deel je verbluffend eenvoudig een hevige pijnprikkel uit. De agressor staakt zijn aanval en verder conflict (en bijkomend letsel) wordt voorkomen. Zo creëer je in een handomdraai een veilige vluchtweg.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Kobutan stick met vinger groeven - 14 cm

  • Model:
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 12,50€


0 beoordeling(en) / Geef beoordeling

0.00 van 5 sterren