SafeJawz gebitsbeschermer, is een bescherming met persoonlijkheid. De revolutionaire nieuwe sportbeschermer die door al zijn geavanceerde producteigenschappen een zeer comfortabele pasvorm en optimale bescherming biedt voor ALLE sporten.

De Fluid Fit -technologie betekent dat de SAFEJAWZ-afschermingen een superplat profiel en uitstekende remanente eigenschappen hebben. De bescherming zal in wezen op de tanden klikken en comfortabel passen zodat ademhalen, praten en drinken geen probleem vormen.

Jaw Secure biedt ook bescherming aan de kaak en de ondertanden. De vooropgezette basis en verhoogde stootkussentjes op de bodem van het product fungeren als een buffer om schade door stoten aan de onderkaak te voorkomen.

Er is geen moeite om een ​​perfecte pasvorm te krijgen met SAFEJAWZ. Remodel Tech ™ zorgt ervoor dat je meerdere pogingen kunt doen om de baanbrekende fit te bereiken waar we zo trots op zijn.

Als allerlaatste is de SAFEJAWZ hebben allemaal een geweldig ontwerp aan de voorzijde. Sporters proberen steeds meer om zich van hun leeftijdgenoten te onderscheiden en nieuwe manieren te vinden om hun persoonlijkheid te laten zien tijdens hun optreden. SAFEJAWZ geeft dragers die vrijheid - Bescherming met persoonlijkheid.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

SafeJawz gebitsbeschermer pink - roze

  • Merk: SafeJawz
  • Model:
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 19,95€


Beschikbare opties:


0 beoordeling(en) / Geef beoordeling

0.00 van 5 sterren


Tags: SafeJawz, gebitbechermer, mondbeschermer, mond, training, beschermers, bescherming