• SAKURA IAITO

Een Sakura Iaito uit Japan die is samengesteld in een smederij met de beste materialen en samengesteld door ervaren ambachtslieden.

De Sakura Iaito is een ideale Iaito met perfecte balans en licht gewicht zodat er optimaal getraind kan worden met minimale kans op overbelasting.

Een duurzame Iaito welke is gemaakt van Zinc/Aluminium, dus onderhoudsvrij, en is voorzien van een Bo-Hi (lengtegroef welke zorgt voor gewichtsvermindering). De hamon is kunstmatig en verkrijgbaar in verschillende types.

De Tsuka is voorzien van echte Same (roggehuid) en strak gewikkeld met zwart katoen en zorgt voor goede grip. Het Tenouchi principe is natuurlijk een bekend begrip bij deze ervaren smederij. De borging bij de Tsuka is met twee bamboo pinnen (mekugi) zodat er veilig kan worden getraind en je eventueel ook je Iaito kan demonteren.

De Menuki, Kashira en Fuchi is een Sakura, een kersenbloesem, een belangrijk en oud symbool uit de Samoerai historie van Japan. De snelle en korte bloei van de Sakura heeft gelijkenis met de Samurai eveneens een kort maar belangrijk leven kunnen hebben.

Deze Iaito's worden wereld wijd gebruikt door vele zwaardvechtkunst beoefenaars en zijn geschikt voor de beginnende en gevorderde beoefenaar en zijn het beste wat je kan krijgen in Europa. 100 % gemaakt in Japan.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

SAKURA IAITO

  • Model:
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 645,00€


0 beoordeling(en) / Geef beoordeling

0.00 van 5 sterren


Tags: SAKURA IAITO