De Smith Machine - Powerline PSM144X is een unieke Smith Machine met de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. Dit krachthuis van Powerline wordt geroemd vanwege de vrije gewichtskeuze en weerstand én de grote mate van veiligheid en controle. Deze combinatie maakt de PSM144X een gewild product voor alle typen sporters!


MATERIAAL

Het basisframe bestaat uit 5 x 5 cm industrieel stalen laswerk, met 4 solide bevestigingspunten voor maximale stabiliteit en ondersteuning. Aan dit sterke basisframe glijdt het gepatenteerde Super-Glide systeem op en neer tijdens de meest energieke sets. 14 lift-off punten en verstelbare zekeringen garanderen de lifter de ultieme veiligheid naar een grotere spiergroei. Powerline heeft met de PSM144X een betaalbare en kwalitatief uitstekende Smith Machine ontwikkeld.


EIGENSCHAPPEN

De Powerline PSM144X beschikt over levenslange Super-Glide nylon lagerbussen voor wrijvingsloze bewegingen. Deze worden uitgevoerd op gepolijste chrome geleiders van 5 cm en 14 lift-off punten die een sterk veiligheidsgevoel geven tijdens de zwaarste routines.

Een andere high-tech-functie die standaard op de PowerLine Smith Machine zit, is het Spotter Catch System. Dit is een double safety anti-slip systeem. Het werkt onafhankelijk van de halterstang en klikt zich eenvoudig vast met slechts een kleine draai van de pols. Zo kun je veilig en optimaal in je eentje gebruik maken van de Powerline PSM144X.


Let op: deze Powerline Smith Machine heeft een halterstang met een diameter van 30 mm. Halterschijven worden niet standaard meegeleverd maar zijn wel verkrijgbaar bij Betersport. Voor gebruik van Olympische halterschijven kun je adapters gebruiken die ook bij Betersport te verkrijgen zijn.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Smith Machine - Powerline PSM144X

  • Model:
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 595,00€


0 beoordeling(en) / Geef beoordeling

0.00 van 5 sterren


Tags: Smith Machine - Powerline PSM144X