De winkel is gesloten van 02/11/20 t.e.m. 14/12/20.
Onlinebestellingen zijn nog steeds mogelijk. Bestellingen afhalen kan enkel op afspraak na telefonisch contact van dinsdag t.e.m. zaterdag.
Leveringen kunnen vertraging oplopen o.w.v. de drukte bij B-post.
De voorraad op de website kan afwijken van de realiteit door de drukte en een tekort aan personeel in deze tijden.
Alvast bedankt voor jullie begrip.

Spinningbike - FitBike Race Magnetic Home 

Uniek qua design en techniek

De Race Magnetic Home van FitBike valt direct op vanwege zijn bijzondere design. Het extreem dikke vliegwiel geeft deze spinningfiets een stoer karakter. Ook aan de afwerking is veel zorg besteed. De Race Magnetic Home heeft naast zijn prachtige design ook de beschikking over een sterk en stabiel frame. Het totale gewicht van de spinningfiets is 50kg en mag belast worden tot maar liefst 125kg. Alle draaiende delen zijn voorzien van industriële kogellagers en het crankstel, dat gelijk aan een normale sportfiets, bestaat uit 3 losse delen (as, crank en trapper). De Race Magnetic Home is perfect geschikt voor de intensieve thuis sporter.


Het beste weerstandsysteem

De weerstand van de meeste spinningfietsen wordt bepaald door middel van een vilt blokje. De mate waarin het vilt blokje tegen het vliegwiel aan drukt. bepaalt of de weerstand zwaarder of lichter wordt. De weerstand van de Race Magnetic Home wordt gewijzigd door middel van een sterke magneet. Door aan de weerstandsknop op het frame te draaien, veranderd de stand van de magneet ten opzichte van het vliegwiel. Deze vernieuwde techniek heeft als voordeel dat de weerstand nauwkeuriger geregeld kan worden. Een magnetisch weerstand systeem vergt daarnaast geen onderhoud en is geheel geruisloos (voordelen ten opzichte van een vilt systeem). Deze voordelen maken de Race Magnetic Home tot de ideale spinningfiets voor thuisgebruik!

 

Aandrijving

De Race Magnetic Home wordt aangedreven door een industriële V-Belt. Het grootste voordeel van een industriële V-Belt ten opzichte van een ketting is het verschil in geluid. Een V-Belt is geheel geruisloos terwijl een kettingaandrijving relatief veel geluid maakt.

 

Ergonomisch ontwerp

De FitBike Race Magnetic Home is in alle posities aan te passen naar de gewenste lengte van de gebruiker. Het zadel is in 6 hoogtes verstelbaar door een pop-in systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er geen mogelijkheid bestaat dat het zadel bij zware belasting naar onder zal zakken. Het zadel is daarnaast ook horizontaal verstelbaar. Het schuifmechanisme maakt het mogelijk om het zadel op de millimeter precies in te stellen is. 

Daarnaast is het op de FitBike Race Magnetic Home mogelijk om het stuur geheel naar eigen inzicht aan te passen. De hoogte is in 4 posities verstelbaar met een pop-in systeem. Horizontaal is het stuur opnieuw per milimeter te verstellen. Het ergonomische stuur heeft de beschikking over verschillende beugels om uw houding onder het spinnen te kunnen veranderen. Daarnaast maken de arm pads van de FitBike Race Magnetic Home het mogelijk om een triatlon houding aan te nemen.

 

Display

Op het stuur is een trainingscomputer gemonteerd. Het display van deze trainingscomputer verschaft u verschillende trainingsgegevens. Zo kunt u de volgende gegevens aflezen:

·        Trainingstijd

·        Snelheid

·        ODO: totale afstand geregistreerd met deze trainingscomputer

·        RPM: aantal rotaties per minuut

·        Afstand

·        Calorieën verbruik (indicatie)

 

Pedalen

De spinningfiets wordt standaard geleverd met hoogwaardige pedalen en is voorzien van ‘toe clips’. Met deze toe clips pedalen kunt u naar eigen wens uw voeten vastzetten op de pedalen waardoor u de mogelijkheid krijgt om nog meer kracht te zetten. De as van het pedaal is gelijk aan een fiets voor buiten, waardoor het ook mogelijk is om een andere pedaal te monteren zoals SPD pedalen.

 

 

 

 Informatie i.v.m. verzendkosten buiten België zijn op aanvraag via mail info@top-sport.be 

 

 AFMETINGEN IN DOOS: 107 x 25 x 93 (59kg) 

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Spinningbike - FitBike Race Magnetic Home

  • Model: Spinningbike - FitBike Race Magnetic Home
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 665,00€
  • 549,00€


Beschikbare opties:


0 beoordeling(en) / Geef beoordeling

0.00 van 5 sterren


Gerelateerde producten

Beschermmat - Onderlegmat - 180 x 80

Beschermmat - Onderlegmat - 180 x 80

Deze nieuwe speciale beschermmatten zijn geschikt voor alle soorten fitnessapparatuur. De Onderlegma..

39,90€ 49,00€

FitBike - Dubbele Bidonhouder- magnetic bike pro en home

FitBike - Dubbele Bidonhouder- magnetic bike pro en home

De Fitbike Dubbele Bidonhouder is speciaal ontworpen voor iedere thuissporter die graag go..

14,20€ 18,93€

Tags: Spinningbike - FitBike Race Magnetic Home