Informatie i.v.m. verzendkosten buiten België zijn op aanvraag via mail info@top-sport.be


Loopband - Focus Fitness Jet 5


Focus Fitness brengt met de Jet 5  een vernieuwde loopband op de markt. Zo beschikt het verbeterde model over een sterker frame, breder/langer loopvlak en is het vele malen makkelijker op te bouwen.

Zo is de complete loopband volledig voor gemonteerd en hoef je hem enkel op te klappen en 8 schroeven aan te draaien.

De Jet 5 serie is een allround loopband geschikt voor alle loopvormen en gericht op thuisgebruik.


Trainingsprogramma’s

Deze loopband biedt de geruime keuze uit 36 verschillende trainingsprogramma’s. Deze programma’s bestaan uit een manueel, user, en handige voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s. Deze trainingsprogramma’s bestaan uit een helling, interval en combinatieprogramma.


Hartslag sensoren

De Jet 5 beschikt over geïntegreerde hartslagsensoren. Deze sensoren vindt je terug in de handvatten en geven je een indicatie van je hartslag tijdens je work-out.

Vetmeting

Voorafgaand of na je training is het mogelijk een vetmeting toe te passen. Door middel van je persoonlijke gegeven en hartslag ontvang je een indicatie van je vet %.


Hellingshoek

De Jet 5 beschikt over een elektronisch verstelbare hellingshoek. Deze helling is verstelbaar van 0 tot 12 levels. Zo ervaar je een echte bergopwaarts beleving. Des te hoger de hellingshoek hoe meer belasting er op je bovenbenen komt. Dit komt ten goede van je bovenbeenspieren.


Materiaal

Deze loopband is voorzien van een 4 pk-motor. Dankzij de 4 pk motor is mogelijk om te trainen van 1 tot en met 16 km/h. Het loopvlak is voorzien van een achtvoudige flex suspension vering. Deze vering zorgt voor extra conform tijdens het trainen en vangt de klappen op. Het loopvlak is 130 cm lang en 44 cm breed en maakt het mogelijk om te trainen tot 110 kg.


Display

Het eenvoudig te bedienen display van de Jet 5 beschikt over een helder lcd-scherm. Zo geniet je van al je relevante trainingsgegevens tijdens je work-out. Dankzij de handige sneltoetsen is het mogelijk om in een handomdraai de snelheid of helling aan te passen naar je gewenste trainingsniveau.


Afmeting in doos:

191 x 87 x 37.5 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Loopband - Focus Fitness Jet 5

  • 749,00€
  • 649,00€


Beschikbare opties:


1 beoordeling(en) / Geef beoordeling

5.00 van 5 sterren


Gerelateerde producten

Beschermmat - Onderlegmat - 180 x 80

Beschermmat - Onderlegmat - 180 x 80

Deze nieuwe speciale beschermmatten zijn geschikt voor alle soorten fitnessapparatuur. De Onderlegma..

39,90€ 49,00€

Tags: Loopband Focus Fitness Jet 5, Loopband - Focus fitness Jet 5, betersport jet 5, topsport hasselt focus fitness jet 5