Informatie i.v.m. verzendkosten buiten België zijn op aanvraag via mail info@top-sport.be 


Laat Oversized Fitness Machines uit je leven lopen.

Aan het einde van elke dag, terwijl je even stilstaat bij de drukte van het stadsleven, heb je er wel eens over nagedacht om te investeren in de gezondheid van jou en je gezin door een aerobische fitness-machine met weinig impact te kopen, zoals een elliptische trainer? Maar wanneer u begint met onderzoeken, ontdekt u al snel dat een stuk van de uitrusting van een volledig uitgeruste fitnessapparatuur niet alleen erg duur is, maar ook veel van uw leefruimte in beslag neemt. Bovendien zijn de specificaties van een bepaald formaatapparaat mogelijk niet geschikt voor gebruik door alle leden van uw gezin.

Go Elliptical Vena-serie is een elliptische trainer van de volgende generatie. Het is een revolutionair product dat is ontworpen door de maker van de gebalanceerde pedaalcrosstrainer. Met een zorgvuldige constructie op basis van de wereldwijd gepatenteerde gebalanceerde pedaaltechnologie past Go-Elliptical ook het nano-concept toe om het ontwerp en de assemblage van de onderdelen te stroomlijnen.

Gestroomlijnd, ruimtebesparend frameontwerp van het lichaam --- Onder het R & D-proces van het Duitse ontwerpteam van Go Elliptical is dit model van de volgende generatie slechts 152 x 152 cm lang en 28 inch breed. Door een dergelijk gestroomlijnd lichaamskader en volledige specificaties. Stride-systeem, deze machine kan een aerobic workoutervaring op sportschoolniveau bieden in het comfort van uw eigen huis. Het is een low-impact aërobe fitnessapparatuur geschikt voor iedereen (volwassenen) in de familie.

Laat alsjeblieft niet onpraktisch, gigantisch fitnessapparatuur de kostbare leefruimte voor jou en je familie overnemen. Met Go Elliptical geavanceerde ontwerp, heb je een veelzijdige, soepel rijdende aërobe trainer waarmee elk lid van je familie een geweldige aërobe training kan ervaren in het comfort van je eigen huis.
Aerobe oefeningen kunnen gezonde lichaamsfuncties voor u en uw hele gezin tot stand brengen en de stofwisseling bevorderen.

1. Verbeter de efficiëntie van hart en longen - regelmatige aërobe oefeningen gedurende 20 minuten per dag kunnen uw cardiovasculaire gezondheid verbeteren.
2. Lagere bloeddruk --- regelmatige training kan de bloedcirculatie bevorderen en het risico op hartaandoeningen verlagen.
3. Versterk de botten --- voor vrouwen kan regelmatig trainen de kans op osteoporose verminderen of verminderen.
4. Gezonde huid --- regelmatige aërobe oefeningen kunnen de bloedtoevoer naar de huid bevorderen, waardoor de huid wordt beschermd en de UV-straling van de zon wordt bestreden.
5.  Afvallen --- Aerobe oefeningen versnellen het verbranden van vet en verminderen alle aan obesitas gerelateerde hart- en vaatziekten en leververvetting, wat veelvoorkomende beschavingsziekten zijn bij moderne mensen van uit eten gaan en gezelligheid.
6.  Positieve kijk op het leven --- Aerobe oefeningen bevorderen de gezondheid van het lichaam en laten effectief veel druk verdwijnen die het dagelijks leven in de stad en het werk met zich meebrengen.
Met de ingebouwde kabel met MP3-mogelijkheid kun je je favoriete muziek meenemen zolang je aan de Go Elliptical Vena-serie werkt. Terwijl je soepel en continu vooruit komt, nodigen we je uit om naar het ritme van je eigen groove te gaan.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Crosstrainer - Go Elliptical - VMT 300 PX

  • Model:
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 1.199,00€
  • 749,00€


4 beoordeling(en) / Geef beoordeling

4.75 van 5 sterren


Tags: Crosstrainer Go Elliptical VMT 300 PX