Zandzak - Power Bags

Een Top Fit Powerbag training is een super effectieve wijze van krachttraining, waarbij grote vooruitgang kan worden geboekt op het gebied van kracht (waaronder de core) en stabiliteit.
Het trainen met een Top Fit Powerbag lijkt veel op het trainen met de Kettlebells. Je traint en verbeterd de knijpkracht. Door het vast houden van de powerbag zullen je onderarm spieren hard moeten werken waardoor
de kracht in de armen enorm gaat toenemen. De powerbags kunnen veelzijdig gebruikt worden bij bijvoorbeeld: squats, presses, klimmen, slepen en gooien.
Naast de extreem grote aantal oefeningen die mogelijk zijn met de powerbag, kan je de variatie nog verder uitbreiden. Het aantal variaties is net zo groot als je eigen fantasie!
Tot slot is de mate waarin je core wordt getraind met powerbags op zich al een reden om aan de slag te gaan met deze bags! Veel mensen geven na een eerste training al aan dat ze flinke spierpijn hebben rondom de ribben. Dat toont nog maar eens dat Powerbag training super effectief is.


Product vergelijk (0)


PowerBag - Sandbag - Fitnessbag

PowerBag - Sandbag - Fitnessbag

TOP FIT POWER BAG Een Top Fit Powerbag training is een super effectieve wijze van krach..

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1