Eén van de grootste troeven van de Pro-1 is zijn onberispelijke constructie.

Het driehoekige frame is ontworpen en gebouwd op het beproefde platformontwerp voor extra stabiliteit en is uitgerust met 4 micro-verstelbare onafhankelijke regelsteuntjes voor eenvoudige aanpassing op ongelijke vloeroppervlakken.

De V-snaar aandrijving en het 22 kg vliegwiel zorgen voor een hoge en stille kwaliteitsbeweging tijdens het trappen, terwijl de pedalen met groter platform u een perfecte trapbeweging bieden.

Het gepatenteerde snelheidsbegrenzing en remsysteem met één druk- en noodstopvoorziening biedt een heel nauwkeurige weerstandsregeling voor een soepel trainingsregime.

De Pro-1 heeft een ergonomisch zadel met een flexibele zitbasis, dubbele duurzame padding en een anatomische uitsparing, welke u een ongeëvenaard rijcomfort biedt. Langere trainingssessies blijven dan ook aangenaam

Het zadel en stuur zijn traploos instelbaar, horizontaal en vertikaal voor een perfecte trainingspositie.

Een heel belangrijk voordeel is de ingebouwde beschermkap die het zweet van het vliegwiel afweert. De Pro-1is gebouwd voor een jarenlang zorgvrij trainen, en dit ontwerp beschermt het frame, de weerstandsregeling en het vliegwiel tegen zweet of vuil.

Als fietser betaal je veel om de juiste set-up voor je racefiets te krijgen en het is logisch dat je dezelfde instelling op je Pro-1 kunt gebruiken.
Daarom ook is deze speedbike heel compleet uitgerust.

De extra's:

De Pro-1 is bestand tegen grotere krachtbelastingen dan conventionele speedbikes en heeft een uitzonderlijk sterke aangepaste trapas en aangepast krankstel.

SKF oversized industriële lagers.

Geschikt voor intensieve training

LCD console: snelheid, afstand, tijd, calorieverbruik en hartslag

Compatibel met Zwift en Kinomap via Bluetooth Smart connectie

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Spinning Fiets - DKN - Speedbike Pro-1

  • Model:
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 1.195,00€
  • 995,00€


0 beoordeling(en) / Geef beoordeling

0.00 van 5 sterren


Tags: DKN - Speedbike Pro-1, spinning, fiets, spinning bike