Gestroomlijnd, ruimtebesparend frameontwerp --- Onder het R & D-proces van het Duitse ontwerpteam van Go Elliptical is dit model van de volgende generatie slechts 152 cm lang en 71 cm breed. Door een dergelijk gestroomlijnd lichaamskader en volledige specificaties. Stride-systeem, kan deze machine een aerobic workoutervaring op sportschoolniveau bieden in het comfort van uw eigen huis. Het is een low-impact aërobe fitnessapparaat geschikt voor iedereen (volwassenen) in de familie.


Laat alsjeblieft niet onpraktisch, gigantisch fitnessapparatuur de kostbare leefruimte voor jou en je familie overnemen. Met het Go Elliptical geavanceerde ontwerp, heb je een veelzijdige, soepel rijdende crosstrainer waarmee elk lid van je familie een geweldige aërobe training kan ervaren in het comfort van je eigen huis.


Aerobe oefeningen kunnen gezonde lichaamsfuncties voor u en uw hele gezin tot stand brengen en de stofwisseling bevorderen.


1. Verbeter de efficiëntie van hart en longen - regelmatige aërobe oefeningen gedurende 20 minuten per dag kunnen uw cardiovasculaire gezondheid verbeteren.
2. Lagere bloeddruk --- regelmatige training kan de bloedcirculatie bevorderen en het risico op hartaandoeningen verlagen.
3. Versterk de botten --- voor vrouwen kan regelmatig trainen de kans op osteoporose verminderen.
4. Gezonde huid --- regelmatige aërobe oefeningen kunnen de bloedtoevoer naar de huid bevorderen, waardoor de huid wordt beschermd en de UV-straling van de zon wordt bestreden.
5.  Afvallen --- Aerobe oefeningen versnellen het verbranden van vet en verminderen alle aan obesitas gerelateerde hart- en vaatziekten en leververvetting, wat veelvoorkomende beschavingsziekten zijn bij moderne mensen van uit eten gaan en gezelligheid.
6.  Positieve kijk op het leven --- Aerobe oefeningen bevorderen de gezondheid van het lichaam en laten effectief veel druk verdwijnen die het dagelijks leven in de stad en het werk met zich meebrengen.

Met de ingebouwde kabel met MP3-mogelijkheid kun je je favoriete muziek meenemen terwijl je op de Go Elliptical Vena-serie sport. Terwijl je soepel en continu vooruit komt, nodigen we je uit om naar het ritme van je eigen groove te gaan.  • 24 Pre-set Workout Programs
  • Infinite & Diverging Handlebars voor de 5 meest gebruikte hand posities
  • Quiet magnetic resistance,special belt drive,  22kg vliegwiel

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Crosstrainer - Go Elliptical - VMT 300 PX (TOONZAALMODEL IN NIEUWE STAAT + GARANTIE)

  • Model:
  • Beschikbaarheid: 2 - 3 Dagen
  • 1.199,00€
  • 679,00€


Beschikbare opties:


4 beoordeling(en) / Geef beoordeling

4.75 van 5 sterren


Tags: Crosstrainer Go Elliptical VMT 300 PX