Deze combinatie van koolhydraten met creatine, vitaminen, mineralen, sterke anti-oxidanten en PeptoPro® geeft uw lichaam het allerbeste voor een optimaal herstel én voorkomt spierverzuring en spierafbraak.

De verschillende soorten koolhydraten zorgen voor een snelle aanvulling van het verbruikte glycogeen en stabiliseren de bloedsuikerspiegel.
PeptoPro ®
Een baanbrekend en volledig natuurlijk product, caseïne hydrolaat, dat zorgt voor een snel herstel na een intensieve training.
Dit semi-verteerd eiwit is zo behandeld dat het geen bittere smaak heeft.
PeptoPro ® heeft twee functies; enerzijds stimuleert het transport van suikers in spierweefsel waar het omgezet wordt in glycogeen. Anderzijds zorgt het voor de aanmaak van spiereiwit na het leveren van intensieve inspanning.
PeptoPro ® wordt snel geabsorbeerd in de bloedbaan en is hierdoor de ideale brandstof voor de spieren.

Creatine monohydraat zorgt voor een simultaan herstel van de nodige kracht.

NAC of voluit N-acetyl-L-cysteïne, is een zwavelhoudend aminozuur wat een belangrijke rol speelt bij de ondersteuning van het immuunsysteem en heeft een beschermende rol tegen toxische gevaren zoals rook, uitlaat, herbiciden,...
NAC is een zeer sterke anti-oxidant en remt DNA-schadelijk vrije radicalen af.

Nac vermindert de spierafbraak beduidend en verhindert de opslag van vetten.
Intensief trainen leidt tot een flinke daling van het glutathiongehalte in de spieren. Glutathion fungeert als krachtige anti-oxidant in het lichaam.
NAC bevordert de aanmaak van het aminozuur Glutathion in de cellen.

Door toevoeging van een specifieke vitaminen-en mineralenmix wordt Recup Extra niet alleen gemakkelijk verteerd, maar helpt het ook het mineralen verlies -dat voorkomt bij hevig transpireren- aan te vullen.

Coenzym Q10 of ubiquinon is een lichaamseigen stof en is een zeer krachtige anti-oxidant werkzaam in de energieproductie van de cellen. Q10 wordt opgenomen via de voeding en wordt ook aangemaakt in het lichaam zelf. Q10 is het meest aanwezig in de mitochondriën van de spiercel en in hoge mate in de hartspier.
De Q10 synthese neemt met het stijgen van de jaren af. Ook cholesterol verlagende medicijnen remmen de productie van energieleverancier Q10 af.

De krachtige mix met PeptoPro ®, NAC, creatine en Q10 levert je alle ingrediënten voor een perfecte recuperatie !

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Performance - Recup Extra

  • Merk: Performance
  • Model:
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 29,90€


0 beoordeling(en) / Geef beoordeling

0.00 van 5 sterren