• Performance - Beta-Alanine

Beta-Alanine stelt melkzuurvorming uit waardoor het spieruithoudingsvermogen verhoogt.

Tijdens inspanningen van hoge intensiteit wordt er melkzuur gevormd. Dit is het punt waarop de spieren extreem vermoeid raken en inspanningen niet meer op hetzelfde niveau zijn als ervoor.

Carnosine (Beta-alanine-L-histidine) is een di-peptide bestaande uit het aminozuur Beta-Alanine en het aminozuur L-Histidine dat men hoofdzakelijk terugvindt in de spieren.

Carnosine is een 100% natuurlijke stof die probeert de verzuring in onze spieren onder controle te houden. Hoe hoger het carnosine gehalte in onze spieren, hoe minder verzuring en spiervermoeidheid er zal optreden tijdens intensieve trainingen, wat uiteindelijk leidt tot betere prestaties.

Carnosine wordt aanzien als anti-oxidant en gaat het teveel aan vrije radicalen te baas. Beschermt tevens tegen ouderdomsverschijnselen en ondersteunt het immuunsysteem.

Tevens is het bewezen dat voldoende hoge concentraties carnosine spierblessures voorkomt, wondverzorging bevordert en zodoende helpt het herstel van beschadigde spieren sterk te verbeteren.

Via eiwitrijke producten zoals kippenvlees, rundvlees, varkensvlees en vis krijg je dagelijks carnosine binnen. Maar bij intensieve inspanningen zijn deze carnosine gehaltes onvoldoende hoog om effectief te kunnen zijn.

Beta-alanine kent geen nevenwerkingen en kan gedurende lange tijd gebruikt worden zonder gewenningsverschijnselen of inboeten van effectiviteit.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Performance - Beta-Alanine

  • Merk: Performance
  • Model:
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 19,90€


0 beoordeling(en) / Geef beoordeling

0.00 van 5 sterren