SHOWROOMMODEL  VOOR € 699

ZELF AF TE HALEN

Loopband AV 5050

Wat meteen in het oog springt als we deze loopband eens nader bekijken is het gebruik van een “ low noise “ USA leeson motor. Het voordeel van de Lesson motoren is dat deze het vermogen weten te produceren bij een zeer gering toerental. Een laag toerental heeft als direct voordeel dat er minder sprake is van slijtage en geluidsproductie. Zowel op wandeltempo als op volle snelheid .U profiteert dus direct van een loopband die niet alleen zeer betrouwbaar is, maar tevens een minimum aan geluid produceert. Het piekvermogen van deze motor is maar liefst 6 PK groot
De A – GV 5050 is dus een loopband die geschikt is voor de fanatieke hardlopers onder ons. Hij haalt een stabiele snelheid van wel 22 kilometer per uur en heeft een maximum aan 20 hellingshoeken. De stevige rollers zijn voorzien van industriële lagers , hierdoor wordt de slijtage tot een minimum beperkt. Het loopvlak is daarnaast vrij riant te noemen, met zijn afmetingen van 135 x 55 cm geeft het u een extra gevoel van veiligheid.
De A – GV 5050 is belastbaar tot een gewicht van 150 kg. De loopplank is voorzien van een 8-voudig suspensie dempingsysteem Wat er voor zorgt dat je gewrichten van voeten, knieën en heupen minimaal gaan belast worden tijdens je work-out.
De A – GV 5050 heeft een professionele computer uitgerust met een duidelijk Bleu LCD scherm voor een volledige weergave van al de belangrijke trainingsinformatie. Zo kunt u op uw scherm de tijd, afstand, snelheid, helling, calorieën, hartslag , enz … aflezen. U heeft de keuze uit 99 trainingsprogramma's, een manual programma met daarnaast een heuvel-, vetverbrandings-, cardio-, kracht-, interval-, calorieën-, user-(3x) en Heart Rate Control (2x) programma.
De A – GV 5050 is verder uitgerust met sneltoetsen voor snelheid en helling in de handvatten, direct snelheid- en hellingshoek keuze toetsen op de display, een mp3 aansluiting en een ventilator voor de nodig verkoeling.
En tot slot is deze loopband reeds voor 99% voorgemonteerd.

SPECIFICATIES

Merk Top-Fit
Type A – GV 5050
Motorvermogen piek 6 Pk
Motorvermogen continu 3 Pk
Max. snelheid 22 Km
Snelheid speedtoets Ja
Electrische hellingshoek: Ja 
Helling speedtoets : Ja
User settings: Ja
Loopband opklapbaar: Ja
Transportwieltjes: Ja
Aantal programma's 99 vooringestelde, 3 user instelbaar + Body fat meting


Display gegevens Snelheid, afstand, tijd, hartslag, calorieën, circuitronde en grafiek voor programma
Afmeting loopvlak 50 cm breed x 135 cm lang
Demping 8 voudige suspensie demping
Max. belastbaar gewicht 150 Kg
Afmeting opgebouwd L 185 x B 82 x H 135 cm
Gewicht loopband 90 Kg
Onderhoud 99 % onderhoudsvrij
Klasse Zwaardere Home use – Semi professioneel gebruik
Montage: 99 % voorgemonteerd
Bijzonderheden USA Lesson motor – Hoge densiteit loopband – MP3 aansluiting
Garantie frame & laswerk Levenslang
Garantie motor: 10 jaar
Garantie onderdelen 3 jaar
Dadelijk leverbaar


Voordelen
Voordelen Of het nou regent, stormt, of onweert : niks kan je tegenhouden om gewoon te gaan trainen. Excuses zijn er niet meer! De loopband daagt je perfect uit. Loop je altijd op snelheid '10'? Dan probeer je de volgende keer eens snelheid '11'. Loopt die sporter naast je harder dan jij? Gewoon het tempo omhoog gooien. Heerlijk voor de competitieve lopers onder ons! Je hoeft niet uit te kijken voor wild rijdende automobilisten, fietsers of honden die achter je aan rennen. Je kunt je perfect concentreren op de inspanning die je levert.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Loopband - AV-5050 6 Pk

  • Merk: Top Fit
  • Model:
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 1.299,00€
  • 699,00€


5 beoordeling(en) / Geef beoordeling

5.00 van 5 sterren


Gerelateerde producten

Beschermmat - Onderlegmat - 200 x 92.5

Beschermmat - Onderlegmat - 200 x 92.5

Deze nieuwe speciale beschermmatten zijn geschikt voor alle soorten fitnessapparatuur. De Onderlegma..

44,90€ 59,90€

Loopband - Focus fitness Jet 9 iPlus

Loopband - Focus fitness Jet 9 iPlus

De moderne Focus Fitness Jet 9 iPlus is een robuust sterke loopband geschikt voor intens..

899,00€ 1.249,00€

Tags: Loopband - AV gv 5050 - 6 Pk, loopband, lopen, rennen, betBetersport loopband, helisports, goedkope loopband, , afvallen, afslanken, vetverbranding, Crosstrainer, cross trainer, orby track, elliptical trainer, topsport hasselt, goedkope cross trainer, goedkoop kopen, crosstrainer Hasselt- Bel